Çekmeköy Kampüsü

Girne Koleji'nde Online IB DP Başlıyor

21 Şubat 2024 Çarşamba
IB - Uluslararası Bakalorya Online Diploma Programı

Girne Koleji, Türkiye'de bir ilke imza atarak 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla Uluslararası Bakalorya (IB) Online Diploma Programı'nı sunmaya başlıyor. Bu program, esnek öğrenme olanakları ve yüksek uluslararası standartlarda eğitim sunma avantajları ile dikkat çekiyor.

King’s Interhigh Online Schools tarafından “dünyada ilk defa sunulan” Online IB DP (Uluslararası Bakalorya Diploma Programı) ve Online IGCSE Programları, Inspired Schools çatısı altında ve Briton English Education Technologies ile ortaklık içinde Türkiye'deki öğrencilere çift diploma imkanı sağlayacak.

Bu girişim, öğrencilerin global standartlarda eğitim almalarını sağlarken, aynı zamanda esnek öğrenme imkanı ile farklı gereksinimleri olan öğrencilere hitap etmeyi amaçlıyor. Online eğitim modeli, öğrencilerin kendi hızlarında ve kendi programlarına uygun şekilde eğitim almalarını mümkün kılacak, bu da öğrencilere önemli bir avantaj sunacaktır.