Edremit Kampüsü

GİRNE KOLEJİ OLARAK YARALARI SANAT İLE SARIYORUZ!

07 Nisan 2023 Cuma

Çocuklarımızın fırçalarıyla sanatta birlik ve beraberlik için buluştuk. Girne Koleji Edremit Kampüsü olarak bu defa bir sosyal sorumluluk projesine imza attık. On ilimizi etkileyen ve ülke olarak hepimizi derinden sarsan deprem felaketine hem dikkat çekmek hem farkındalık oluşturmak hem de orada bu felaketi yaşayan vatandaşlarımıza okul olarak bir yardımda bulunabilmek amacıyla bir resim sergisi düzenledik. Girne Koleji Resim Öğretmenimiz Armağan Yalçın, bir ay boyunca çocuklarla görsel sanatlar dersinde bu etkinliğin çalışmalarını gerçekleştirdi. İçerik, bizzat öğrencilerimizin tuvallere çizdiği resimlerden oluşmaktadır. Sosyal Hizmetler Kurumunun belirlediği depremzede ailelere, sergide satılan resimlerin gelirleri OKUL AİLE BİRLİĞİ ile takdim edilmesini planlandık. Birçok veli, öğrenci ve vatandaşımızın katıldığı etkinliğe Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Ciğer’de ziyaret etti. Çalışmalarından dolayı ve desteklerinden dolayı Okul Aile Birliği Başkanımız Aslı Ozan’a, Resim Öğretmenimiz Armağan Yalçın’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Ciğer’e, katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.