Afyon Kampüsü

Mesleki Tercih ve Alan Seçimi

25 Şubat 2022 Cuma

Hayatımızın belirli kritik eşikleri hep vardır. Bu kritik eşiklerden biri alan seçimidir. Alan seçimi, ilgi ve yeteneklerin doğrultusunda değerlendirmesi gerekilen ve meslek seçiminin oldukça önem arz ettiği bir dönüm noktasıdır. Bu dönemde aileler ile öğrenciler arasında fikir ayrılıklarından doğan gerilim artabilir. Mevcut dönemi en sağlıklı şekilde atlatabilmek ve doğru karar verebilmek adına uzman yardımı almakta fayda vardır.

Bu bilgilerin ışığında Psikolojik Danışman İbrahim Yaşar Yüceerdem tarafından 10.sınıf öğrenci ve ailelerine gerçekleştirilecek Mesleki Tercih ve Alan Seçimi konulu sunumumuza 28.02.2022 Perşembe saat:18:30 da çevrimiçi olacaktır. GK AFYON İBRAHİM YÜCEERDEM sizi planlanmış Zoom toplantısına davet ediyor.