Yenimahalle Kampüsü

Girne Koleji'nde Online Eğitim

Girne Koleji'nde Online Eğitim

08 Nisan 2021 Perşembe

Morpa kampüsü, Raunt ve Sebit V Cloud olmak üzere altyapı bazında oturmuş dijital platformlarımızdan online eğitimimiz, hız kesmeden devam ediyor.

Özel okullar pandemi sürecinde öğrencilerine kesintisiz canlı derslerle eğitimine devam ediyor. Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Girne Koleji de okullarında öğrencilerine en iyi eğitimi sunmak için Morpa kampüsü, Raunt ve Sebit V Cloud  gibi platformlar kullanmaktadır.

Sebit V Cloud: Sınıf Duvarlarını Aşan Dinamik, Online Öğrenme Ortamı

Girne Koleji’nde online eğitim platformu olarak kullanılan Sebit V Cloud; öğretmen-öğrenci, öğretmen-öğretmen, öğrenci-öğrenci etkileşiminde, iş birliği temelli online eğitim ve eğitsel paylaşım platformudur. Sebit V Cloud öğrenmenin, okul sınırları dışında da kesintisiz online devam etmesini sağlar.

Bu yeni nesil öğrenme ortamı; Sosyal Öğrenme, Ters -Yüz Öğrenme (Flipped Learning), Öğrenci Etkileşimli Öğrenme, Proje Tabanlı Öğrenme metodolojilerinin en iyi şekilde uygulanmasını sağlar. Akademik iş birliği, sürekli iletişim, anlık takip ve anlık geri bildirim özellikleriyle, kullanıcının 21. yüzyıl becerilerini destekler. Girne Koleji’nde öğrencilerimiz, hem arkadaşlarıyla hem öğretmenleriyle etkileşimin sürekli olduğu, dinamik bir eğitsel iş birliği ortamında iletişim kurarlar.

Vitamin: Girne Koleji online eğitim sisteminin bir parçası olan Sebit VCloud’un Millî Eğitim Bakanlığı öğretim programıyla uyumlu Vitamin içerikleri; Konu Anlatımları, Etkileşimli Etkinlikler, Üç Boyutlu Canlandırmalar, Sanal Deneyler, Sınıf Etkinlikleri, Özetler ve Videolu Çözümlü Örnekleri kapsar. Vitamin, yıllardır milyonlarca kullanıcısına Türkiye’nin en zengin ve nitelikli ders içeriklerini sunar.

Vitamin: Girne Koleji online eğitim sisteminin bir parçası olan Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin derslerinde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce içeriğin yer aldığı bir platformdur.

Bu sistemle öğretim programlarına göre öğrenci gelişimleri; öğretmenler ve öğrencinin velisi tarafından izlenebilmektedir. Bunların yanında öğretmenler sınıflarındaki öğrencilerin kazanımlara uygun gelişimini ayrıntılı raporlarla izleyebilir, öğrencileriyle ya da zümredeki diğer öğretmenlerle içerik paylaşımlarında bulunabilmektedirler.

Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf ve ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

Girne Koleji online eğitim sisteminin bir parçası olan Raunt, üniversiteye hazırlık sürecinde 9. sınıftan 12. sınıfın sonuna kadar ders ve sınav başarısını artıran, her öğrenciye özel rehberlik hizmeti, çalışma planlaması ve zengin içerik sunan, Türkiye’nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş üniversiteye hazırlık online eğitim platformudur.

Raunt zekâsı kullanıcısını yakından tanıyıp yönlendirir, Akıllı Öneri Sistemi’yle eksiklerini zamanında tamamlamasını sağlar ve performansını sürekli takip eder. Bu benzersiz özellikler, bütünleştirilmiş dijital ve basılı içeriklerle desteklenerek öğrencilerinizi adım adım hedeflerine ulaştırır.

Raunt bugüne kadar sunulmuş en yenilikçi ve sonuç odaklı üniversiteye hazırlık online eğitim platformudur.

 

Anahtar kelimeler: girne koleji, online eğitim, sebit v cloud, özel okul