Afyon Kampüsü

Özel Afyon Girne Koleji Müdürü Deniz Dİkbaş Gün FM'de

19 Temmuz 2023 Çarşamba

“Tatilde bol bol kitap okuyun”
Girne Afyon Koleji Müdürü Deniz Dikbaş Gün FM’in konuğu oldu. Dikbaş programda öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Girne Afyon Koleji’nin LGS tercihleri süresince öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiğini söyleyen Dikbaş, “Hem öğrencilerimiz hem de aileleri okulumuza gelerek uzmanlarımıza tercihlerle ilgili danıştılar. Biz hem sınava hazırlık sürecinde hem de tercih dönemi ve […]

Girne Afyon Koleji’nin LGS tercihleri süresince öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiğini söyleyen Dikbaş, “Hem öğrencilerimiz hem de aileleri okulumuza gelerek uzmanlarımıza tercihlerle ilgili danıştılar. Biz hem sınava hazırlık sürecinde hem de tercih dönemi ve sonrasında öğrencilerimizin yanındayız” dedi.
“Bilgisayar başında geçirilen süreyi de kaliteli hale getirin”
Öğrencilerin yaz tatili süresince bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Dikbaş, “Bilgisayarın veya tabletin başında uzun saatler geçirmek yerine kitap okumayı seçmeleri onların yararına olacaktır. Elbette hiç bilgisayara girmesinler demiyorum. Bu zaten mümkün değil. Bilgisayar başında geçirilen süreyi de kaliteli hale getirmeleri önemli. Örneğin müzeler sanalda da gezilebiliyor. Ya da merak ettikleri bir konuyla ilgili internette araştırma yapabilirler” diye konuştu.
Girne Afyon Koleji’nin kaliteli eğitim anlayışının yanı sıra öğrencilere birçok imkan sunduğunu söyleyen Dikbaş, öğrenci ve velileri tanışmak üzere okul kampusüne davet etti.